torstai 12. heinäkuuta 2012

DAY 193

Eilen kun julkaisin pokkari vs. järkkäri kuvani, sain kommenttia siitä kuinka "vanhat kuvat ovat niin harmaita, että oletko tehnyt niitä harmaammiksi?". Ajattelinpa siis ihan hiukan vähän avata tähän kuvaus filosofiaani ja periaatteitani.

 Minä olen koulutukseltani kuvataiteilija. Pääasia mitä kuviltani haen on visuaalisuus. Se ei poista sitä tosiasiaa, että haluan oppia teknisesti mahdollisimman lahjakkaaksi kuvaajaksi, mutta se johtuu vain siitä, että haluan kikkailla kameralla luovasti. Ensimmäisenä katson kuvan mielenkiintoisuutta ja sitä miten se minuun vetoaa ja toisena vasta sitä, että kuinka ah teknisesti se on upeasti onnistunut. 

Minä käsittelen kuviani! Jos ottaisin pokkarilla kuvan ja räps tänne niin se olisi huomattavasti vähemmän kiinnostava, kuin että korjaan vähän väriä. Muita kuvanmuokkausjuduja minä en käytä. Nyt kun kokeilen järkkäriä en ajatellut aluksi käyttää kuvankäsittelyohjelmaa, vaan koetan treenailla kunnolla "miten ottaa hyvä kuva.". 

Kuvien muokkaamisesta muutama asia. Minusta kuvien muokkaus kuuluu kiinteänä osana digikuvausta. Samalla tavalla kun filmikuvia kehitetään pimiössä on digikuvauksen pimiötyöskentely koneella tapahtuvaa. Kuvaa voi vapaasti muokata omaksi taideteoksekseen ja mieleisekseen. Vihaan taide vs. tekniikkakuvaus taisteluita, koska jokaiselle olkoon oma juttunsa. 

Tämän papatuksen jälkeen tän päivän kuvia. 
Aiheena lähinnä poikani, koska no... arkeani. 

Enjoy <3 




Pohto kipitti paikalle, jossa normaalisti koiria pidetään kaupan edessä ja sanoi "hauhauuuu!"




Happamia sanoi kettu.




Kummitytön kesälookki <3




ÄITIIIIIII!
LEIPÄ IKKIIIIII!
KORJAAAAAA!




Ennen unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti